در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
باتوجه به حقه وکلکی که کارفرمازده ورسیدمبلغ نقدی ازکارگربابت حق بیمه اخذکرده درصورت به اجراگذاشتن بیمه های تامین اجتماعی به اجرای احکام وبه دنبال ان شکایت کارفرمابوسیله رسیدنقدی دردادسراودادگاه ایاکارگرمیتونه شاهدی یاشخصی روببره  دادسراودادگاه وادعاکنه که مبلغ نقدی روازکارفرمادریافت نکردم؟درانصورت چه اتفاقی می افته؟دراین حالت چجوری میشه به کارگرکمک کرد؟
3 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.پرداخت حق بیمه نقدی به کارگر قانونی نمی باشد.وباشکایت در اداره کار وارائه مدارک میتوانید حق بیمه ایام کارکرد خود را  احراز وتایید نمایید.