در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

از سال ۸۶ تا ۹۰ به صورت پاره وقت در شرکتی مشغول به کار بودم به خاطر دانشجویی

از سال ۹۱ تا ابان ۹۶ به صورت کامل برای شرکت کار میکردم

از سال ۹۴تا ۹۶ شرکت درخواست کرد با توجه به اینکه کار کم شده با حقوق حداقل پایه اداره کار کارهای دفتری رو در منزل انجام بدم

دی ماه ۹۵ برای ماموریت با حقوق روزی ۱۰۰ منو به جنوب کشور فرستادن

اوایل سال ۹۶ به من از طریق واتس اپ اعلام کردن که دوسال کار با حقوق روزی ۸۰ هست یا برم برای تسویه یا کار کنم و بعد از رفتن به مرخصی دوباره کار رو در منزل به من دادن

الان طبق حقوق روزی ۱۰۰ مبلغ ۴ میلیون ندادن

حقوق اردیبهشت تا ابان رو ماهیانه ۷۵۰ طبق سال ۹۴ زدن و ندادن

و در ابان منو اخراج کردن و با توجه به اینکه من هیچ قرار دادی ندارم با توهین منو اخراج کردن

فقط با کم و کاست بیمه رد شده

ایا باتوجه به موارد فوق ثنوات چطوری به من تعلق میگیره

ایا تفاوت حقوق بابت کار جنوب رو میدن

ایا تفاوت حقوق پایه اداره کار رو میدن

ایا حق و حقوقی که طلب دارم پرداخت میشه
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

شما می توانید در اداره کار مربوطه  (اداره کاری که از لحاظ منطقه شهرداری با منطقه شهرداری محل کار شما منطبق است)) دادخواست خود را مبنی بر پرداخت حق بیمه معوقه و سنوات و هر مطالبه ای که دارید ثبت نمایید. اثبات میزان مزد و اثبات مدت کارکرد با کارگر است فلذا باید بتوانید اسناد و مدارکی دال بر موضوعات قید شده ارائه دهید. در این صورت کارفرما موظف است مطابق رای قطعی اداره کار حق بیمه معوقه شما را پرداخت و مطالبات مالی شما را نیز پرداخت نماید.

در خصوص حق ماموریت باید مدارکی دال بر اینکه ماموریت بوده اید با تایید مدیریت ارائه دهید.

باسپاس