در پرداخت حق بیمه توسط
سلام. با توجه به اینکه نرخ مزد روزانه 270،722 میباشد کسی کی حقوق ماهانه اش 972,000 تومان هست چقدر بابت بیمه باید از حقوق کسر شود
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

پایه حقوق ماهانه شما با توجه به حقوق و دستمزد روزانه مبلغ ۸،۱۲۱،۶۶۰﷼ می باشد.

از ۳۰٪ حق بیمه تامین اجتماعی شما،۲۳٪ آن معادل با ۱،۸۶۷،۸۹۱ ریال را کارفرما شما می پردازد و ۷٪ آن معادل با ۵۶۸،۵۲۰ ریال از حقوق شما کسر و بحساب سازمان تامین اجتماعی واریز می گردد.

حال اگر دریافتی شما۹۷۲،۰۰۰ تومان باشد با این احتساب،۲۲۳،۵۶۰ تومان را کارفرما و ۶۴،۶۱۰ تومان از حقوق شما کسر و بحساب سازمان تامین اجتماعی واریز میشود.

موفق و پیروز باشید.