در پرداخت حق بیمه توسط (600 امتیاز)
با سلام

تفاوت در پرداخت حق بیمه بالاتر و کمتر چیست؟

مثلا فردی ماهیانه در لیست بیمه یک میلیون حقوق برایش ثبت شود یا سه میلیون، چه تفاوتی دارد؟

با تشکر
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

افزایش پرداختی در لیست بیمه در موارد ذیل کاربرد دارد:

1- زمانی که کارگر بخواهد از بیمه بیکاری استفاده کند

2_ زمانی که کارگر بخواهد از مرخصی استعلاجی استفاده نماید

3_ زمانی که کارگر ( زن ) بخواهد از مرخصی زایمان استفاده نماید

4_ زمانی که کارگر بخواهد از مزایای مستمری بازنشستگی استفاده نماید

5_ زمانی که کارگر بخواهد از مزایای استفاده از پاداش پرداختی بابت ازدواج از بیمه دریافت نماید و .....