در پرداخت حق بیمه توسط
آیا کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار که به صورت نقدی و ماهیانه و مستمرپرداخت می گردد مشمول کسر حق بیمه است
1 پاسخ
توسط
کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار که به صورت نقدی و ماهیانه و مستمرپرداخت می گردد و مشمول کسر حق بیمه است

دادنامه شماره ۱۲۷ مورخ ۹۵/۷/۲۸ هیات تخصصی بیمه ، کاروتامین اجتماعی دیوان عدالت اداری مبنی برکسرحق بیمه ازکمک هزینه اقلام مصرفی خانوار وفق ماده ۳۰ قانون تامین اجتماعی

رای هیات
اعضای هیات تخصصی به اتفاق آراء براین عقیده اند که بخشنامه معترض عنه ( ۵۰۲۰/۹۴/۱۲۳۶ مورخ ۹۴/۲/۲۷ حوزه فنی ودرآمدسازمان تامین اجتماعی) خلاف مقررات وضع نگردیده ،زیرا کمک هزینه اقلام مصرفی خانواربه صورت نقدی وماهیانه ومستمرپرداخت می گرددوباوصف مذکورمشمول بند۵ ماده ۲ قانون تامین اجتماعی تلقی شده ومی بایست وفق ماده ۳۰ قانون تامین اجتماعی ازآن حق بیمه کسرگردد.براین اساس به استنادبندب ماده ۸۴ قانون تشکیلات وآیین دادرسی دیوان عدالت اداری رای به رد آن صادرواعلام می نماید.رای صادره ظرف بیست روزازتاریخ صدورازسوی رئیس محترم دیوان ویا ده تن ازقضات دیوان قابل اعتراض است.
رئیس هیات تخصصی بیمه ،کاروتامین اجتماعی دیوان عدالت اداری