در پرداخت حق بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام با اضافه شدن 6 نفر به مجموع کارگران ایا از معافیت حق بیمه قطع میشه چون الان به 10 نفر رسیده قبلا سیصد و اندی حق بیمه 4 نفر بود ولی الان به 2میلیون 20هزار تومان رسیده ایا محاسبه تامین اجتماعی درسته یا فقط 5 نفر بصورت 30 درصدی و 5 نفر 7 درصدی باید پرداخت شود ؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه کارگاه مشمول معافیت دولت میباشد وتا 5نفر میتوانند از این نوع معافیت استفاده کنند چنانچه از 5نفر بیشتر باشند نفر ششم به بعدبصورت آزاد محاسبه میگردد