در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام و خسته نباشين اينجانب از سال ٩٣/٥/٤ در كلنيك دندانپزشكي خصوصي به صورت شيفتي در هر هفته ١٦ساعت به مدت ٤روز به عنوان دندانپزشك كار كرده م! متاسفانه كلنيك بيمه نكرده و در تاريخ ٩٥/٤/٢ بدون هيچ دليلي بنده را اخراج كرده ند ، در طول اين مدت هيچ گونه پاداش عيدي  مرخصي حتي يك روز هم دريافت نكرده م تا تاريخ ٢٨ اسفند نيز بنده كار كرده م  ، (لازم به ذكر است علاوه بر اين كلنيك در كلنيك ديگر ميز مشغول به كار بوده م، ) آيا ميتوانم حق و حقوق خودم را از كارفرما بگيرم؟
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)
سلام با داشتن مدارک مانند فیش حقوقی ، کارت تردد ، قرارداد کار و ... به واحد بازرسی اداره کار مراجعه نمایید و درخواست بررسی دهید

در صورت اثبات کارفرما (کلینیک) ضمن پرداخت جریمه باید تمام حقوق متعلق به شما که پرداخت نکرده را پرداخت نماید