در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من یک ماه در رستوران کار کردم ایا حق بیمه وسنوات و عیدی به من تعلق می‌گیرد؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام حق بیمه در صورت هر مقدار کار به شما تعلق می گیرد و باید به تامین اجتماعی واریز شود

سنوات : ﻛﺎﺭﻓﺮﻣﺎ ﻣﻜﻠﻒ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﮔﺮﻱ ﻛﻪ ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ، ﻳﻜﺴﺎﻝ ﻳﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺮﺍﺳﺎﺱ ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺣﻘﻮﻕ ﻣﺒﻠﻐﻲ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﻳﻜﻤﺎﻩ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺰﺍﻳﺎﻱ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻛﺎﺭ .

عیدی : مبلغ پرداختی به کارکنانی که کمتر از یک سال در کارگاه کار کرده اند باید به مأخذ ۶۰ روز مزد و به نسبت ایام کارکرد در سال محاسبه می گردد. مبلغ پرداختی برای هر ماه نباید از سقف تعیین شده تجاوز نماید.