دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
هییت حل اختلاف بر چه اساسی حکم میکند؟ مگر هییت اختلاف بر اساس قانون کار حکم نمیکند؟ یا اینکه بر اساس استنباط های شخصی از قانون حکم میکند ؟ ایا هییت حل اختلاف وظیفه دارد سازش ایجاد کند یا حق را به حقدار بدهد؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
آرای صادره براساس قوانین ودستورالعملها صادر میگردد واگر حقی از شما ضایع گردیده با تنظیم لایحه به دیوان عدالت اداری میتوانید احقاق حق نمایید

سازش بر اساس توافق طرفین میتواند صورت پذیرد نه بر اساس نظر هیات و یکجانبه