دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (28,680 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن قبل توسط
حق ایاب و ذهاب در قانون کار چگونه است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

در ماده 152 قانون کار،‌ هزینه رفت و آمد یا حق ایاب و ذهاب به شرح زیر آورده شده است

ماده 152 قانون کار

در صورت دوری کارگاه و عدم تکافوی وسیله نقلیه عمومی، صاحب کار باید برای رفت و برگشت کارکنان خود وسیله نقلیه مناسب در‌اختیار آنان قرار دهد.

از آنجا که مفاهیم دوری و عدم تکافوی وسیله نقلیه عمومی گنگ به نظر می رسد، کارفرما این اختیار را دارد که سرویس ایاب و ذهاب  در اختیار کارگر قرار دهد یا ندهد.

همچنین پرداخت حق ایاب و ذهاب هم با نظر کارفرما می باشد و مبلغ آن را کارفرما تعیین می کند.