در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (150 امتیاز)
با سلام  و احترام

دوست عزیزی مطرح کرد که  به مدت  7  سال برای شرکت مخابرات یک از استانها  به عنوان  راننده مینبوس سرویس کارکنان انجام وظیفه کرده است ، در این مدت از حقوق وی حق بیمه برداشت شده است ،  ولی حالا در سن  66  سالگی  با مراجعه برای دریافت سوابق بیمه ای  متوجه شده است که حق بیمه وی از سوی اداره مخابرات پرداخت نگردیده است !  مسئولین فعلی مخابرات می فرمایند که چون خودت  صاحب مینیبوس بوده ای  به عنوان کارفرما محسوب می شوی  و قراداد کارگری نداری  ،   بخاطر پرداخت حق بیمه به همان مقدار حقوق  کمتری دریافت می کردم !

 می خواهم بدانم حق بیمه ای که از حقوق بنده کسر می شد  چه شده  ه  ؟  چطور می توانم حق و حقوقم را بگیرم ؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه دارای مدارک کافی مبنی بر اشتغال در آن شرکت را دارید می بایستی به اداره کار محل مربوطه مراجعه نموده و نسبت به ثبت دادخواست مبنی بر واریز حق بیمه توسط کارفرما به استناد ماده 148 قانون کار اقدام نمائید.