در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام.بازنشستگان نیروهای مسلح آیا در صورت اشتغال در شرکت های دولتی ویا خصوصی از عیدی وسنوات ومرخصی به آنان تعلق میگیرد وآیا کار فرما میتواند فقظ5در صد باتوجه به قانون به پایه حقوق اضافه کند با تشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

صرفا در صورت اشتغال به کار در شرکت های خصوصی  به جز پرداخت حق بیمه ، سایر مزایا از قبیل عیدی و سنوات قابل پرداخت می باشد.