در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
کارمند بازنشسته توانیر هستم که مستمری خودرا از تامین اجتماعی میگیرم باتوجه به تخصص و55 سال سن میخواهم در یک شرکت خصوص مشغول بکار شوم قانون تامین اجتماعی در اینمورد چیست
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

با سلام به لحاظ اجرای مقررات قانون کار اشتغال بکار افراد بازنشسته سازمان تامین اجتماعی در واحد های بخش خصوصی منع قانونی ندارد و در صورت بکارگیری آنان در کارگاه های مشمول قانون کار، این قبیل کارگران همانند سایر کارگران شاغل در آن واحد از کلیه مزایای قانون کار منجمله بن کارگری و افزایش های مزدی ناشی از مصوبات شورایعالی کار نیز برخوردار خواهند شد.

در ضمن این اشتغال باید به اطلاع شعبه مربوطه رسیده تا از پرداخت مستمری در این ایام خودداری گردد.

البته در صورت اشتغال و اعلام نکردن به سازمان تامین اجتماعی مشمول جریمه می شوید

اطلاعات بیشتر در :

ایا کسی که مستمری بازنشستگی دریافت می کند می تواند در یه شرکت خصوصی شاغل شود ؟