در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
من شیفت صبح در استخدام دولتی و شیفت عصر استخدام بخش خصوصی هستم.

بخش دولتی 20 سال سابقه و بخش خصوصی یکسال.هر دوجا بیمه کامل ردمیشود.

ایا میتوانم درخواست باز نشستگی پیش از موعد بدهم؟

45 سال سن دارم.ودر صورت انجام, حقوق بازنشستگی من با توجه به دوبرابر شدن سهم بیمه در سال آخر چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام صرفا در صورتی که خانم میباشید وآخرین حق بیمه پرداختی شما ونوع استخدامتان مشمول قانون کار باشد تا پایان سال جاری با بیست سال سابقه یا بیشتر به شرط داشتن 42سال سن یا بیشتر میتوانید تقاضای بازنشستگی نمایید