در قانون کار و قرارداد کار توسط (-850 امتیاز)
سلام در قرارداد کار بابت حسن انجام کار از من سفته گرفته شده ولی هیچ توضیحی در مورد کیفیت و کمیت کار داده نشده که در صورت عدم انجام آن معلوم شود کار به درستی صورت نگرفته ؟

آیا در قانون کار تعریف جامعی از حسن انجام کار صورت گرفته ؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
ضمانت حسن انجام کار معمولا برای ضمانت وصول مبلغ خسارت های احتمالی است که ممکن است کارگر به کارفرما وارد کند..

در قانون کار چیزی به این مورد اشاره نشده و در صورت نیاز باید از طریق دادگستری اقدام شود.