در قانون کار و قرارداد کار توسط (7,050 امتیاز)
سلام

منظور از قرارداد ۸۹ روزه در قرارداد استخدامی چیه ؟
1 پاسخ
توسط (120 امتیاز)
باسلام.حداقل مدت قرارداد کار نباید از سی روز کمتر باشد.بنابراین تنها تفاوت قرارداد 89روزه با یکساله در مدت آنهاست.
قرارداد یک روز و ده روز و صد روز نداره! حتی به ازای روزهای نیمه وقت هم می توان بیمه رد کرد!
کارفرماهایی که فکر میکنند با دست بردن در قراردادها به اشکال مختلف میتوانند از حق کارگر برای بیمه شدن شانه خالیکنند کاملا در اشنباهند.