در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)
رانندگانی که با آژانس های مسافربری همکاری می کنند مشمول قانون کار هستند یا خیر /؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام
رانندگانی که با اتومبیل خود و یا وسیله نقلیه متعلق به اشخاص ثالث در آژانس های مسافربری کار میکنند فاقد رابطه کارگری و کارفرمایی با آژانس مزبور خواهند بود ولی افرادی که در اختیار این قبیل آژانس ها قرار داشته و با اتومبیل متعلق به آژانس به کار اشتغال دارند به لحاظ اینکه با کارفرمای آِژانس رابطه کاری و مزدی پیدا میکنند و به دلیل داشتن تبعیت های حقوقی و اقتصادی رابطه بین طرفین رابطه کارگری و کارفرمایی مشمول قانون کار می باشند.