در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (150 امتیاز)
بنده از 13 آذر 95 برای یک شرکتی کار کردم و به دلیل دیر کرد در پرداخت حقوق تاریخ 7 اردیبهشت 96 انصراف دادم این انصراف را هم از طریق تلگرام و طی چندین مرحله برای مدیران شرکت ارسال کردم که در صورتی که پرداخت نکنن انصراف خواهم داد که هیچ حقوقی پرداخت نشد و انصراف دادم. قراردادی را که با من بستند مبلغش معادل پولی بوده که براساس آن بیمه رد میکردند ولی حقوقم دو برابر مبلغی بوده که در قرارداد برام نوشته بودند و اعلام کردند که مابقی حقوق شما که در قرارداد نیامده بصورت پشت کارتی به شما پرداخت می شود و این پیام ها را در تلگرام برای من ارسال کرده اند و پیام ها موجود می باشد.

در ضمن مقدار حقوقی را که قبلا برای من واریز کردند بصورت علی الحساب بوده و  چندین بار مبلغ 1 میلیون و یا دو میلیون به حسابم واریز می کردند.از طرفی دیگر تا پایان اسفند برای من بیمه رد کرده اند در حال حاضر از پرداخت حق و حقوقم خوداری می کنند لطفاً بفرمایید که به چه صورت می توانم باقی مطالباتم را دریافت کنم؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
شما میتوانید از طریق طرح دعوی علیه کارفرما در اداره کار تمام مطالبات خود را دریافت نمایید.
ضمن آنکه علت قطع رابطه شما انصراف بوده و ترک کار نمیباشد.