در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)

 سلام من برج 12/93 شروع به كار كردم شاگرد يه پيمان كار هستم روز اول كه شروع به كار كردم گفت چون شاگردي هر ماه 350 حقوق كارگري بهت ميدم بعد از 6 ماه به من فقط 500 هزار تومان پرداخت كرد البته هيچ قراردادي با هم نداريم فقط شفاهي بود.

بعد برج 6/94 باهاش درصدي كار كردم منو بيمه نكرده و حقوقم رو هم اصلا به موقع نميدي تا الان 4 ميليون ازش ميخوام هنوز به من نداده و چندروز پيش هم گفت از فردا ديگه نيا سركار چون به خاطر پول بحثمون شد.

خواهشا راهنمايي كنيد .

بايد چكار كنم كار ما هم تو تعميرات كولر ويخچال تو خوابگاهاي دخترا و خوابگاهاي پسرا واقعا كار ما هم سخته

1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 1 قانون کار ، کلیه کارفرمایان ، کارگران ، کارگاهها ، موسسات تولیدی ، صنعتی ، خدماتی و کشاورزی مکلف به تبعیت از این قانون می باشد... لذا کارفرما می بایست به استناد ماده 148 قانون کار ، نسبت به واریز حق بیمه شما اقدام نماید و در مورد پرداخت حقوق و مزایا می بایست حداقل حقوق مصوب را پرداخت نماید... شما می بایستی با مراجعه به اداره کار وثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به واریز حق بیمه ایام اشتغال و واریز مابه التفاوت دستمزد خود اقدام نمائید. و در صورتیکه شما را اخراج نموده باشد می توانید با همان ثبت دادخواست نسبت به بازگشت به کار خود اقدام نمائید.