در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
شركت حمل و نقل ايران و روسيه حدود 20 ماه كه از پرداخت حقوق كارگران با داشتن تمكن مالي خودداري ميكند و اموال شركت را مي فروشد و از پرداخت حقوق ما خودداري ميكند ، در 30 اسفند 95 تمام كارگران قراردادي را اخراج كرده اين شركت متعلق به وزارت راه بوده كه سال 90 در اصل 44 به ظاهر به بخش خصوصي واگذار كرده ، با توجه به شكايت ما و داشتن پرونده اجرايي در دادگاه وصول حقوق مان امكان پذير نيست اگر راهنمايي يا مشاوره حقوقي بتوانيد به ما بدهيد ممنون ميشم ،

http://www.ilna.ir/بخش-استان-ها-15/360319-اخراج-نفر-از-کارکنان-شرکت-حمل-نقل-بین-المللی-ایران-روسیه-ایرسوتر ,
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما باید برای حقوق ومزایای خود در اداره کار شکایت نمایید وبعد از قطعی شدن رای به دادگستری مراجعه نمایید واجراییه برای رای رو بگیرید که چنانچه از پرداخت حقوق ومزایا امتناع ورزید حکم مصادره وتوقیف اموال صادر شود