در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام

حدود 7 ماه هست که در شرکتی مشغول بکار هستم

ولی بعد ار دو ماه فهمیدم این مجموعه چیزی به اسم فیش حقوقی ندارند

از طرفی حقوق رو هم هر چند ماه یکبار و هر بار مبلقی مساعده پرداخت میکنند،چند مورد هم مبلغی بصورت دستی پرداخت شده.

کارفرما در این 7 ماه فقط دو ماه برای من حق بیمه رد کرده .

آیا در صورت پرداخت نکردن حقوق و حق بیمه ، دست من بجایی بند هست با این شرایط یا نه ،و بنظرتون نیازی هست کاری انجام بدم؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه کارفرما حقوق و بیمه شما را در زمانهای مقرر پرداخت نکرده باشد شما میتوانید با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و ثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به پرداخت حقوق معوقه و واریز حق بیمه مطابق با ماده 148 قانون کار اقدام نمائید.