در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام و ادب من 5ماه و نیم در شرکتی کار کردم بدون اینکه مرا بیمه کنند .

2ماه از ان شرکت استعفا دادم بدلیل اینکه حقوق و مزایای مرا نمی دادندو خیلی هم برای فروش محصولاتشان ما را در تنگنا میگذاشتند.

بابت حقوق معوقه ی دو ماهم چکی بمن دادند برای 22 اذر که بلامحل است و با پررویی بمن میگویند هر کاری می خواهی برو بکن. من می خوام بابت ماههایی که بیمه نشدم شکایت کنم از ایشان ایا امکانش هست.؟ پرسنلهای دیگر هم هستند که بیمه نیستند .
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
براساس قانون ، مراجع حل اختلاف مرجع رسیدگی کننده به اختلافات کارگری و کارفرمایی هستند . جنابعالی هم میتوانید بادردست داشتن مدارک مثبت ازجمله قرارداد همکاری ، فیش حقوقی ، لیست سوابق بیمه به اداره کارمحل مربوطه مراجعه و با  تنظیم دادخواست نسبت به اعاده مطالبات قانونی خود اقدام نمائید .موفق باشید