در سختی کار و مشاغل سخت توسط (180 امتیاز)

با سلام بنده 2 ماه سابقه بیمه نانوایی دارم و لیست بیمه من رد شده و ترک کار کردم

این دوماه سخت و زیان آور چگونه برای من حساب میشود در بازنشتگی ؟

1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه شغل شما بعنوان شاطر یا نان درآر در لیست بیمه درج شده باشد بله ودر پایان بازنشستگی فرم سخت وزیان آور را تکمیل نموده وبعد از تاییدیه اداره کار یکماه به سابقه شما اضافه میشود