در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
باسلام

محدوده زمانی 365 فاصله در کارهای سخت وزیان اور به چه شکلی محاسبه میگردد ،ایا پس از سپری شدن 20 سال سابقه در کارهای سخت وزیان اور ؛اگر کار گارگر ادامه پیدا کند که 20 ساال بیشتر شود ،بازهم روزهای فاصله افتاده بعد از 20سال بازهم حساب میشود ویا نه
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام با مصوبه جدید که این چنین است شما میتوانید درکل بیست سال 365روز غیبت مجاز هستید یعنی اگر در سالی دو ماه ودر سالهای دیگر غیبت داشته باشید اما کل غیبت از365روز تجاوز نکند بعد از پایان بیست سال تقاضای بازنشستگی نمایید در صورتی که قبلا اگر در سالی بیش از ده روز غیبت میداشتید توالی از بین میرفت ومیبایست 25سال سابقه داشته باشید