در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (180 امتیاز)
با سلام بنده 25 سال سن دارم و یک سال است که پروانه کسب گرفتم و خانمم داخل مغازه مشغول به کار است ولی حدود یک ماه است از طریق نانوایی دوستم بیمه شدم میخاستم ببینم آیا برای این سابقه بیمه من مشکلی پیش نمیاد؟
هم پروانه کسب به نامم باشه هم کارگر نانوایی باشم و از طریق نانوایی بیمه من رد شود
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه شما در نانوایی شاغل وکارگر باشید وحقوق دریافت نمایید،داشتن جواز کسب بنام شما منع قانونی ندارد.و برای سابقه بیمه شما مشکلی ایجاد نخواهد شد.