در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام آیا میتوانم با18سال کارمتوالی درمشاغل سخت ودوسال اخر را با سربازی بازنشست بشم چون شنیدم حق بیمه سربازی روبین سالهای کاردرمشاغل سخت خریداری کنیم دوران سربازی جزوسابقه سخت وزیان آورمحاسبه میشود باتشکرازراهنمای شما
1 پاسخ
توسط
با سلام
در ابتدا این موضوع مطرحه که برای بررسی اولیه سختی کار برای مردان حداقل 20سال سابقه مورد نیاز است.سربازی جزئ سابقه سختی کار محسوب نمیشود ولی طی شرایطی توالی سابقه 20سال را در صورتی که مابین سوابق باشد بر هم نمیزند و شما با پرداخت 20سال متوالی میتوانید بازنشسته شوید