در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باعرض سلام وادب
ایا کسی که دوسال خدمت سربازی در جبهه بوده وبیست وهفت سال خدمت در ادارات دولتی که جزء مشاغل سخت نبوده دوسال سربازی وی جزء مشاغل سخت سه سال محسوب میگردد که باز نشست شود یاخیر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

جهت بررسی با در دست داشتن مدارک مربوط به جبهه و اصل کارت پایان خدمت به شعبه تامین اجتماعی خودتون مراجعه و درخواست کتبی برای بررسی در کمسیون بدید تا به موقع اعلام بشه و بتونید از مزایای آن بهره مند بشید