در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام علیکم .کشاورز که شغلش واقعا سخت زیان آور میباشد با چند سال سابقه بیمه بازنشسته میشود لطفا شرایط بازنشسته کشاورز را برام توضیح دهید
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

سلام در صورتیکه بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان هستید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

شرایط بازنشستگی در بیمه روستاییان چگونه است ؟

اگر بیمه تامین اجتماعی هستید به مقاله زیر مراجعه نمایید

شرایط بازنشستگی

در صورتی که مشمول قانون کار باشید (یعنی رابطه کارگر و کارفرمایی داشته باشید) می توانید برای بررسی سختی کار به اداره کار مراجعه نمایید