در بیمه بیکاری توسط
باسلام
من به مدت 3سال دریک شرکت کارمی کردم که  امسال ورشکست شد و تمام کارکنان خودش به تامین اجتمای معرفی کرد برای استفاده از بیمه بیکاری که وقتی مراجع کردیم  تامین اجتمای به ما گفتن شرکت 2ماه حق بیمه کارکنان پرداخت نکرد وتا این 2 پرداخت نشود وحسابش تسویه نکند ما نمی توانیم به شما بیمه بیکاری پرداخت کنیم سوالم این که سازمان تامین اجتمای می تواند همچین کاری بکند ؟ ایا درست هست که شرکت به تهدش عمل نکر کارگر باید چوبش بخورد؟ آن وقت چرا ؟  واگر تامین اجتمای نمی توان هچین کاری بکند ما چه جوری متوانیم  در این باره اقدام کنیم؟ که به حق مون برسیم
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
شما باید نهایتا تا 30 روز بعد از اخراج یا اتمام قرارداد به اداره کار مراجعه و دادخواستی مبنی بر دریافت حقوق و مزایای معوق و همچنین برقراری بیمه بیکاری تنظیم می کردید. در این صورت پس از احراز رابطه کاری شما در مدت 2 ماه اخیر ، تأمین اجتماعی می بایست نسبت به برقراری بیمه بیکاری شما اقدام و کارفرما رو بابت عدم ارسال لیست بیمه جریمه و بدهکار کند.