در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام عليكم

وقتتون بخير

بنده دوسال در يك كارگاهي مشغول بكار بودم ولي كارفرما بيمه نميكرد

تا بازرس بيمه اومد و يكسال بيمه نوشت ك بره بريزه واسه تمام كارگرا.

بعد اخراجمون كرد هممون و الان دادگاه واسش تقسيط كرده ك بده كل هزينه بيمه ما رو

ميخاستم بدونم بايد كامل هزينه بيمه مارو يه جا بده تا بتونم برم دنبال بيمه بيكاري يا  تقسيط هم كرده باشن ميتونم برم دنبال بيمه بيكاري ؟!

باتشكر از پاسخ گوييتان
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تا پایان نشدن کل بدهی توسط کارفرما تامین اجتماعی تعهدات خود را انجام نخواهد داد لذا شرط برقراری بیمه بیکاری اتمام قسط توسط کار فرما میباشد