در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
حدودبیست سال سابقه بیمه دارم، آخرین جایی که کار کردم 15سال مشغول بودم.قرار داد ما 30/11/95 تمام شد کار فرما پیشنهاد داده بدون حضور در کارخانه و بدون اینکه کار کنیم بیمه اسفند و فروردین سال 96 را میریزند البته کل بیمه رو از پرسنل میگیره و ما برای بیمه بیکاری پایان فروردین 96 اقدام کنیم البته یه قرارداد صوری دو ماهه می بنده،ما میتونیم فروردین اقدام کنیم یا نه آیا این کار درسته،ناگفته نماند که ما رو تعلیل کرده.و حقوق بیمه بیکاری کی به ما پرداخت میشود.متشکرم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه قرارداد شما در تاریخ 95/11/30 به اتمام رسیده و کارفرما به همکاری شما خاتمه داده است ، حداکثر به مدت یکماه فرصت دارید برای برقراری مستمری بیمه بیکاری خود اقدام نمائید و اگر بیشتر از یکماه شود بیمه بیکاری به شما تعلق نخواهد گرفت. در ضمن وقتی که قرارداد شما به اتمام رسیده است چه لزومی دارد که کارفرما بیمه اسفند و فروردین را که کارکرد نداشته اید برای شما واریز نماید؟! لذا توصیه میشود حتما تا پایان اسفند ماه نسبت به پیگیری بیمه بیکاری اقدام نمائید.