در بیمه بیکاری توسط (190 امتیاز)
بنده به مدت ۶ ماه و ۷ روز سابقه کار دارم و تاریخ اخراجم هم ۳۰ بهمن میباشد ولی امروز که برای استعلام سابقه بیمه رفتم ماه آخر یعنی بهمن ماه را برام بیمه رد نکردند میخواستم بدونم باید چیکار کنم وبعد اینکه تا بخوام شکایت کنم و ۱ ماه بیممو بگیرم زمان ۳۰ روزم دیگه میگذره برا بیمه بیکاری البته فرم شماره۴ و کارای اولیشو انجام دادم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام واریز نکردن حق بیمه در ماه باعث برقرار نشدن  بیکاری نمیشود فقط به شرط آنکه مدارکی معتبر برای اثبات کارگرد شما در بهمن ماه رو نشان بدهد