در دیوان عدالت اداری توسط (160 امتیاز)
من سال۸۹تا۹۲درسازمان پارکها وفضای شبزکرج توسط شرکت پیمانکارتامین نیروی گل افشان امروزجذب ودرطول مدت کارم بعلت اضافه کاروحق شب کاری دستمزدقابل ملاحظه ای میگرفتم

 اماپیمانکارحق بیمه رابرمبنای حداقل دستمزد و غیرواقعی به تامین اجتمایی اعلام میکرد. درصورتی که هفت درصدحق بیمه سهم کارگررابرمبنای دستمزدواقعی ازمن درفیش حقوق کسرمینمود.

من هم اینک بازنشسته,شده ام وحقوق واقعی ام رانمیگیرم.به اداره کارهم,درزمان اشتغال شکایت کردم ولی حل اختلاف به علت بارمالی مساله گفت به مرجع بالاتررجوع,کنم. به تامین اجتمایی شکایت کردم وان سازمان پس ازحسابرسی شفاها اعلام نمودشرکت فوق دفاترقانونی برای بررسی ندارد.

آیامیتوانم به دیوان عدالت شکایت کنم من الان سه ساله بازنشستم ایامیتوانم قانونی حقم رابگیرم....متشکرم ازراهنماییتون
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام

شما راه درستی رفتید و به اداره کار شکایت کردید برای مابه التفاوت دستمزد و بیمه رد شده ولی همان موقع که رای اداره کار صادر گردید 3ماه وقت داشتید در دیوان عدالت اداری طرح شکایت  کنید و به رای اعتراض کنید. چون مرجع بالاتر از اداره کار دیوان عدالت اداری می باشد نه سازمان تامین اجتماعی.

الان مستقیم نمیتونید از اون پیمانکار به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید.