در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (170 امتیاز)
سلام من 10روزاستراحت پزشکی دارم اولاچقدربه من غرامت تعلق میگیردوثانیااین استراحت جزو سابقه محسوب می شودیانه؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

سوال اول شما کمی ناقص می باشد که به صورت کلی پاسخ داده میشود

حقوق شما در صورت مجرد بودن برابر دوسوم  (66 درصد) دستمزد واریزی و در صورت متاهل یا متکفل بودن 75 درصد دستمزد

برای خانمها در صورت مجرد یا متاهل دو سوم و در صورت متکفل بودن 75 در صد حقوق

در سوال دوم

بله ایام بیماری به عنوان سوابق محسوب می گردد