در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (110 امتیاز)
بنده سینوس پایلونیدال عمل کرده ام و دکتر بنده در مرحله ی اول 3 هفته استعلاجی نوشتند و بعد که برای معاینه مراجعه کردم 2 هفته دیگر اضافه کردن ایا بنده الان نیاز به کمیسیون پزشکی دارم یا همینجوری مورد قبول بیمه میباشد؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام

  • چنانچه مدت استراحت بیمه شده در هر نوبت از ۷ روز بیشتر نباشد و یا در طول سال ۱۵ روز و یا کمتر باشد تایید آن توسط پزشک معالج کافی خواهد بود.
  • چنانچه مدت استراحت بیش از ۱۵ روز در سال و کمتر از ۶۰ روز باشد، باید به تایید پزشک معتمد بیمه تامین اجتماعی برسد.
  • در صورتی که مدت استراحت بیمه شده ۶۰ روز و بیشتر در سال باشد باید به تایید شورای پزشکی تامین اجتماعی برسد.