در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (170 امتیاز)
باسلام اینجانب دربرج 9مدت ده روزاستراحت پزشکی داشتم وبیمه اون ماه راواریزکردیم واستراحتم تائیدشده الان دوهفته است گفتندواریزمیشه به شماره حسابت ولی خبری نیست خواستم بدونم چقدرزمان می بره؟باتشکرازراهنمائی شما
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

معمولا بعد از جمع شدن چند سند چک صادر می کنند که بسته به تیپ شعبه ها از 3 روز تا 10 (یه طور معمول) روز صدور چکها طول می کشه

ضمنا ایا شماره حسابتون رو تو شعبه ثبت کردین یا نه؟؟ چون بعضی مواقع بیمه شده شماره حساب رو می اره و به بایگانی می ده ، بدون اینکه شماره حساب در سیستم ثبت بشه