در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام
بنده در کارگاهی مشغول کار بودم.متاسفانه کارفرما با کسر حق بیمه اونو واریز نکرده.بعد در ماه دوم برام حادثه در ماموریت کار پیش اومد بعد شکایت کارفرما محکوم به پرداخت حق بیمه شده.
آیا من می توانم مرخصی استعلاجی با حقوق بگیرم؟
اگه میشه بگید چطوری اقدام کنم
با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اول باید کارفرما محکومیتش برای پرداخت حق بیمه رو انجام بدهد یعنی حق بیمه شما رو واریز کند اما شما میتوانید استراحت خود رو بگیرید وکارهای اداری رو انجام بدهید که بعداز ثبت آن که حق بیمه واریز شد بتوانید از مرخصی استعلاجی خود استفاده نمایید.تا واریز حق بیمه از طرف کارفرما انجام نشود نمیتوانید استفاده کنید