در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
کارگری اخرین ماه قراردادش در اثر حادثه سه ماه مرحضی استعلاجی میگیره بعد از یک ماه قرداد شرکت نیز به اتمام میرسه یعنی دیگه لیست بیمه رد نمیشه که به کارگر هم استراحت رد کنه شرکت جدید نیز با کارگر مسدوم قراداد نمیبنده تکلیف استراحت پزشکی باقیمانده کارگر چیه
دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکر
1 پاسخ
توسط
با سلام کسی که استراحت پزشکی دارد از سازمان بیمه تامین اجتماعی غرامت دستمزد ایام بیماری می گیرد و کارفرما نیز حق بیمه ای برایش رد نمی کند و سازمان تامین اجتماعی برای وی بدون پرداخت حق بیمه سابقه منظور می کند.