در سوابق بیمه توسط
سلام. من خانم 39 ساله و در حال حاضر 15 سال کارمند رسمی دولت و در استخدام کشوری هستم . تصمیم دارم که از کارم استعفا دهم. همانطور که می دانید در صورت استعفا رابطه من با دولت و بازنشستگی دولتی کاملا قطع می شود. حال سوال من این است که این سابقه بیمه من که در تامین اجتماعی پرداخت شده تکلیفش چه می شود . چه زمانی مشمول بازنشستگی می شود. اگر بیمه ام را خودم ادامه دهم و یا در یک شرکت خصوصی ادامه دهم چطور.
ممنون اگر پاسخ دهید.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام سوابق بیمه ای شما محفوظ می باشد و در صورتی که شرایط لازم از لحاظ سابقه بیمه و سن را داشته باشید می توانید درخواست بازنشستگی دهید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی