در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
شرایط بازنشستگی برای جانبازان ۵ درصد چگونه است؟
2 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
به استناد قانون نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی و شاغلین مشاغل سخت و زیان آور مصوب 1367 مجلس
شورای اسلامی جانبازان و شاغلین مرد مشاغل سخت و زیان آور با داشتن 20 سال سابقه خدمت 50 سال سن و
شاغلین زن با داشتن 20 سال سابقه خدمت و بدون شرط سنی و... می توانند تقاضای بازنشستگی نمایند.
سوال شده شهریور 25, 2018 در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز) شرایط بازنشستگی پیش از موعد جانبازان زیر بیست درصد بالای 50 سال چگونه است ؟
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

شرایط بازنشستگی جانبازان

  • جانبازان نیز می توانند با ۲۰ سال سابقه بازنشسته شوند و به میزان درصد جانبازی از سنوات ارفاقی بهره مند گردند. بازنشستگی از این طریق شرط سنی ندارد و متقاضی با توجه به سنوات پرداخت حق بیمه و سابقه ارفاقی می تواند از مستمری برخوردار شود. برای تعیین سنوات ارفاقی جهت جانبازان درجه نقص عضو و ازکارافتادگی (درجه جانبازی ) مبنای میزان سوابق اعطایی خواهد بود:
    -جانبازانی که بین۲۰% تا۴۰% دارای نقص عضو یا کاهش توانایی باشند حداقل ۳ و حداکثر شش سال به سوابق آن ها اضافه خواهد شد.
    -برای درجات بین ۴۰% تا ازکارافتادگی کامل حداقل ۶ و حداکثر ۱۰ سال ارفاق خواهد شد.
اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی