در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام ، لطفا من را راهنمایی کنید . من 20 سال تمام در اداره دولتی کار کرده ام ولی 5 ال به عنوان کارمند شرکتی زیر نظر همین اداره دولتی کار کرده ام که این 5 سال جزو سنوات شرکتی در حکم درج شده است ، حالا با داشتن 43 سال سن و 20 سال تقاضا بازنشستگی کرده ام که موافقت نشده ؟! اداره دولتی می گوید فقط 15 سال سابقه مورد تایید است و 5 سال فقط در زمان حقوق بازنشستگی محاسبه میشود و الان با 15 سال سابقه شامل بازنشستگی نمی شوم ، بیمه من تمام مدت تامین اجتماعی بوده . حالا سازمان تامین اجتماعی می گوید مشکلی برای بازنشستگی ندارم ولی باید از اداره دولتی بیرون بیایم و با چند ماه پرداخت بیمه از یک شرکت خصوصی بازنشسته شوم . حالا تکلیف سنوات خدمتی من چه می شود و کدام ارگان پرداخت می کند ؟ چطور باید از اداره دولتی بیرون بیاییم ؟با استعفا ؟ با اخراج ؟ چطور و تکلیف مبلغ سنوات پایان کار چه می شود ؟ لطفا من را راهنمایی کنید ، اصلا شرایط ادامه کار ندارم و الان یک سال هست در مرخصی بدون حقوق هستم ، هنوز راه حل و جوابی از هیچ ارگانی ندارم . چکار کنم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام هیچ فرقی نمیکند دولتی یاخصوصی باشید شرایط بازنشستگی به شرح ذیل میباشد.30سال سابقه 50سال سن یا 35سال سابقه بدون شرط سنی یا 60سال سن بالای ده سال سابقه یا بیست سال در کار سخت وزیان آور بدون شرط سنی به شرط آنکه در کار سخت وزیان آور غیبت از 365روز تجاوز نکند