در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام من قصد دارم پسوند نام خانوادگی ام را حذف کنم. می خواستم بپرسم آیا این کار اشکالی در سوابق پرداختی حق بیمه ام ایجاد نمی کند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

شما با در دست داشتن اصل مدارک جدید خود،میتوانید نسبت به اصلاح نام خانوادگی خود در سیستم اقدام نمایید.

اینکار هیچ تاثیری بر میزان سابقه شما ایجاد نکرده،فقط بیانگر تغییر نام خانوادگی شما از تاریخ یاد شده به نام خانوادگی جدید می باشد.