در سوابق بیمه توسط
باسلام. یکی ازشرایط استخدامی ازمون هایکی ازشرایط داشتن 4سال سابقه بیمه توشهرموردتقاضاست.پدربنده بعد بازنشستگی الان 5ساله که اومدن شهردیگه حقوقشان اینجا میگیرن  میخوام بدونم الان بعدبازنشستگی برای سابقه بیمه حساب میشه یانه من بومی شهرجدید  حساب میشم ؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بهتر است سوال خود رو واضح تر بیان کنید اما برداشت از سوال شما اینه که بعد از بازنشستگی که پدرتان مستمری بگیر است آیا این مدت مستمری بگیری جز سابقه بیمه است یاخیر. وقتی میگویند کسی مستمری بگیر است یا بازنشسته. دیگر سابقه ای برای او ایجاد نشده ،که مدت بازنشستگی رو جز سابقه محسوب نمود