در دیه و بیمه خودرو توسط
وقتی بعداز کارشناسی کروکی 50.50میشه وراننده مقابل نه گواهی نامه داره نه بیمه نامه نحوه پرداخت خسارت توسط بیمه به چه صورتی هست ؟؟؟؟ بیمه من خسارت مقابل و پرداخت مبکنه
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

بیمه طرف مقابل ، خسارت شما رو بصورت کامل پرداخت میکنه ، اما برای بازیافت خسارت از فرد راننده مقصر حادثه مراحل قانونی را طی خواهد کرد.  متاسفانه افراد بی مبالات و بی مسئولیت، جان و مال دیگران را به راحتی در معرض خطر قرار میدهند.

امیدوارم همیشه موفق باشید