در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
مدارک لازم جهت تشکیل پرونده بیمه در تصادف با کروکی غیر سازشی چیست
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
  1.  اصل يا تصوير مصدق کروکی غير سازشی ترسیم شده توسط افسران راهور ناجا.
  2. اصل يا تصوير مصدق صورت‌جلسه كلانتري تنظيم شده در محل.
  3.  تصویر مصدق اوراق بازجویی طرفین حادثه.
  4. تصویر مصدق سایر گزارش‌های تکمیلی، از قبیل؛ گزارش پلیس راهور و سایر یگان‌های ناجا، گزارش کارشناس رسمی دادگستری.
  5. نظریه هیأت کارشناسان رسمی دادگستری (در صورت اعتراض به نظریه‌های اول و بعدی).
  6.  تصویر مصدق برگه تفهیم کروکی و قبول تقصیر توسط مقصر. (در کروکی‌های غیر سازشی که حق اعتراض برای طرفین وجود دارد قبل از پرداخت هرگونه وجه خسارت و جهت جلوگیری از تضییع شدن حقوق شرکت، برگه قبول تقصیر و یا تفهیم کروکی ضمیمه پرونده شود)
  7.  اصل و تصوير گواهینامه رانندگان حین حادثه.
  8.  اصل و تصوير کارت مشخصات خودرو طرفین حادثه.
  9. اصل و تصوير بیمه‌نامه شخص ثالث معتبر طرفین حادثه.
  10.  اصل و تصوير اسناد مالکیت خودرو زیان‌دیده.
  11.  اصل فاکتور لوازم تعویضی. (در صورت نياز كارشناس ارزياب خسارت)
  12.  اصل برش (کوپن) بیمه‌نامه شخص ثالث اتومبیل مقصر حادثه.
  13.  چنان‌چه اصل کروکی غیرسازشی و تصوير مصدق صورت‌جلسه كلانتري، به واحد خسارت شرکت بیمه تحویل داده شود، دیگر نیازی به تحویل مدارک مندرج در ردیف‌های 3و 4 نمی‌باشد. (طبق رويه اكثر شركت‌هاي بيمه)
  14. فرم استعلام سابقه خسارت بیمه‌نامه(توسط بیمه‌گر از سامانه مربوط استخراج می‌شود)
  15.  گزارش نحوه پرداخت حق بیمه.
  16.  عکس‌های خسارت خودروها