در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
پس از ورود مقصر و زيان‌ديده به شرکت بیمه جهت ارزيابي و تشكيل پرونده خسارت بدون كروكي، كارشناسان چه اقداماتي مي‌بايست انجام دهند؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
1- بلافاصله پس از ورود فرم اعلام خسارت بدون كروكي در اختيار طرفين قرار گذاشته شود و خواسته شود ضمن دقت در تنظيم فرم، پس از تكميل به همراه اصل و تصوير مدارك مجدداً به واحد تشکیل پرونده مراجعه نمايند.

2- پس از تكميل فرم خواسته شود كه بصورت شفاهي صحنه را براي شما تعريف نمايند كه در اين صورت چنان‌چه بين موارد مكتوب و ذكر شده مغايرتي وجود داشت باشد، نسبت به اصلاح موارد اقدام نمايند.

3- تصوير كليه اوراق را اخذ نموده و با اصل مدارك مطابقت داده شود و در صورت عدم مغايرت مهر برابر با اصل را روي كليه اوراق منقوش نموده و در پرونده به ترتيب سوال 69 قرار دهيد.

4- اصل بيمه‌نامه‌هاي طرفين را منقوش به مهر مراجعه به واحد خسارت (كه اين مهر شامل قسمت‌هاي زير مي‌باشد) نمائيد.

الف) مشخص نمودن مقصر يا زيان‌ديده

ب) حادثه با كروكي بوده است يا بدون كروكي

ج) شماره پرونده

د) تاريخ مراجعه به واحد خسارت

هـ)قسمتهاي آسيب ديده خودرو