در دیه و بیمه خودرو توسط
راننده نفتکشم سال91تانکر واژگون خودم وسرنشین مصدوم شدیم الان دادگاه برااجراحکم فراخوانده صاحب ماشین برش بیمه راتحویل دادگاه نداده فقط اصالت بیمه بامعتبربودن گواهینامه منراتحویل داده درضمن ماشینش رایکسال بعدحادثه میفروشد

ایا شرکت بیمه ودادگاه میتواننداورامکلف بدادن برش بیمه بنمایندیامنرامکلف گرفتن برش بیمه ازصاحب ماشین میکنن درضمن مقصرحادثه من میباشم راهنمایی بفرمایین
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
بیمه مکلف به پرداخت خسارت بوده و برش بیمه دست مالک نیست که تحویل شما بدهد حتما از وکیل مجرب در این زمینه بهره ببرید