در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
در تصادفاتی که کروکی آن بصورت غير سازشي ترسيم شده است جهت دریافت مدارک از مراجع قضایی و انتظامی، چگونه باید اقدام کرد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
در صورت بروز تصادفی که کروکی آن بصورت غیرسازشی ترسیم گردیده و پرونده در پاسگاه یا به دادسراي منطقه ارجاع شده باشد، طی یک نامه رسمی که از سوی واحد خسارت شرکت بیمه، صادر و ارسال می‌گردد، احدي از طرفين حادثه مي‌توانند ضمن مراجعه به آن نهاد تصوير مصدق مدارك لازم را اخذ نمايند.

چنان‌چه تصادف، دارای مجروح یا متوفی نباشد و اصل کروکی غیرسازشی نیز، در اختیار شما باشد، دیگر نیازی به ارائه مدارک مراجع انتظامی و قضایی نیست. (طبق رويه اكثر شركت‌هاي بيمه)