در دیه و بیمه خودرو توسط
8 ماه پیش با عابر پیاده تصادف کردم و شخص به بیمارستان اولین بیمارستان منتقل شد در پرونده پزشکی تصادفی بودن قید نشده بود و چون دیه و هزینه ی درمان زمان میبرد که پرداخت شود با مسدوم توافق شد که هزینه درمان را بنده پرداخت کنم و زمانی که دیه پرداخت شد هزینه ها به من برگشت شود.الان مسدوم از پرداخت هزینه انجام شده امتناع میکند.آیا با مدارک که دارم میتونم شکایت کنم و هزینه های انجام شده را پس بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز؛ برای پرداخت هزینه ها لزوم درج تصادف در پرونده الزامی بوده است. ای کاش در زمان بروز خسارات از حقوق قانونی خودتون استفاده کنید که بعدا به مشکل بر نخورید.

بهر صورت بازگشت هزینه پزشکی در تعهد زیان دیده نیست. شما چون هزینه ها رو پرداخت کردید و با توجه به عدم درج تصادف در پرونده، احتمالا نمیتونید اقدام عملی برای بازپس گیری هزینه های انجام شده انجام بدهید مگر با توافق.

بیشتر با زیان دیده پرونده تون وارد مذاکره بشید و بخشی از هزینه ها رو از ایشون پس بگیرید. توجه داشته باشید که ایشون تعهدی در قبال پرداخت بخشی از حق خودش به شما نداره !!!!

موفق باشید