در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
مهلت پرداخت دیه بیمه مسوولیت توسط بیمه چه مدت است ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام.

بر اساس ماده 16 شرایط عمومی بیمه های مسئولیت کارفرما درمواردی که پرداخت خسارت به صورت توافقی انجام نشده و موكول به ارائه رأي دادگاه شده است، حسب مورد زیاندیده یا ذینفع یا قائم مقام قانونی آنها مکلفند ظرف پانزده روز از تاريخ ابلاغ رأي قطعي يا ظرف پانزده روز پس از قطعي شدن رأي ابلاغي با مدارک لازم براي دريافت خسارت به بيمه‌گر مراجعه و درخواست خود را تسلیم نمايند. بیمه‌گر مکلف است به محض وصول درخواست، آن را ثبت و ضمن تحویل رسيدي به متقاضی مشتمل بر نام متقاضي، تاريخ تسليم و شماره ثبت، نقصان یا کامل بودن مدارک را درحضور متقاضی بررسی کند. چنانچه مدارک در زمان تقاضا کامل باشد بيمه‌گر موظف است حداکثر ظرف سی (۳۰) روز از تاریخ تقاضا، خسارت متعلقه را پرداخت نمايد و چنانچه مدارک تسلیمی ناقص باشد، مراتب را حضوراً و به صورت کتبی به متقاضی اعلام تا نسبت به رفع نقص حداکثر ظرف یک هفته اقدام كند.

البته باید توجه داشته باشید که اگر در مهلت مقرر اقدام نکنید و یا در تکمیل مدارک تاخیر داشته باشید ، شرکت بیمه همون مبلغ دیه تعیین شده رو پرداخت میکنه.